Beheer

Om vastgoed succesvol te beheren op technisch, administratief en commercieel vlak, is niet alleen een betrouwbare, maar ook een stabiele en betrokken vastgoedbeheerder noodzakelijk. Hoffmann beheer B.V. is gespecialiseerd in het beheer van bedrijfsvastgoed, zoals bedrijfsruimtes, kantoren, opslag, winkels etc. Bent u op zoek naar een vastgoedbeheerder welke u de lasten uit handen neemt, de huurders van uw pand tevreden houdt en de leegstand van uw bedrijfsvastgoed minimaliseert door op een actieve manier potentiële huurders te benaderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als relatief kleine speler in de vastgoedmarkt zijn wij een flexibele vastgoedorganisatie met korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen wij zeer adequaat reageren op vraagstukken van zowel u als eigenaar als van huurders.

Hoffmann beheer B.V. kan desgewenst zorg dragen voor:

Wanneer een nieuwe huurder zijn intrek doet in uw bedrijfsvastgoed zijn vaak aanpassingen nodig. Hoffmann beheer is naast het beheer van vastgoed ook gespecialiseerd in het begeleiden van bouwtrajecten en gebouwrenovaties. Hoffmann beheer B.V. begeleidt niet alleen bouwtrajecten bij de komst van nieuwe huurders, ook hebben we jarenlange ervaring met bouwbegeleiding van o.a. totaalrenovaties en nieuwbouw projecten. Bij dergelijke projecten kijken wij niet alleen vanuit de ogen van de eigenaar, maar ook vanuit de ogen van toekomstige huurders. Door dagelijks contact te hebben met huurders, kan Hoffmann beheer B.V. u het juiste advies geven over de diverse mogelijkheden met betrekking tot uw vastgoed.

Als opdrachtgever heeft u bij ons een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons mailen of bellen of laat ons contact met u opnemen.

Aanbod

Kijk hieronder naar onze verhuur en verkoopobjecten, bestaande uit: kantoorruimtes, bedrijfruimtes en woningen en kijk of er iets interessants voor u tussen zit.


Bekijk het aanbod van Hoffmann Beheer

Veelgestelde vragen

Vind snel het antwoord op de meest gestelde vragen zoals hoe je ons buiten kantoor tijden kunt bereiken, of wat je moet doen als er is ingebroken en er schade is aan het object. Hoe je een elektriciteit storing oplost en wat de voorwaarden zijn om het object onder te verhuren.

Ga naar veelgestelde vragen